filozofski fakultet i hrvatski studiji

Pripremite se za upis na Filozofski fakultet ili Hrvatske studije od 26. lipnja do 2. srpnja 2020. godine. Sve će se pripreme održavati u online konferenciji obzirom na cijelu epidemiološku situaciju. Prijavite se već danas, Broj je mjesta ograničen!

ŠTO SMO ZA VAS PRIPREMILI?

Na Pripremama dobit ćete besplatnu deeebelu skriptu s brojnim pomno precrtanim zadatcima za neverbalni test inteligencije, primjere manje ili više složenih logičkih problema zadanih riječima te Priručni rječnik stranih riječi. Prva navedena vrsta zadataka dio je Testa intelektualnih sposobnosti na FF-u i HS-u, a druga samo na FF-u.

OBZIROM NA SITUACIJU, SKRIPTU ĆEMO VAM POSLATI POŠTOM ILI U .PDF FORMATU MAILOM.

Dio tih zadataka rješavat će se uz Vaše aktivno učešće na Pripremama, a preostali dio u obliku domaće zadaće.

Svakodnevno tijekom priprema, s našim polaznicima vježbamo ne samo zadatke kakvi su na ispitu, već i uvjete, u smislu, određenog broja zadataka i vremenskoga ograničenja.

MI ZNAMO KAKO IZGLEDA ISPIT!

Držite na umu da originalni zadatci s Testova intelektualnih sposobnosti koji su održani proteklih godina na FF-a iz neverbalnoga testa inteligencije (60 zadataka) vjerojatno nikada neće biti objavljeni. Također, originalni zadatci  s tih ispita iz manje ili više … (20 zadataka) i zadatci verbalnoga rezoniranja (40 zadataka) također do sada nisu objavljeni.

No, dugogodišnjim iskustvom, sakupili smo sjećanja naših starih polaznika, koji se već dugi niz godina redovito, uz lijepu uspješnost, upisuju na studij Psihologije.

Na taj smo način osigurali novim polaznicima da se susretnu sa, mogli bismo reći, starim ispitima, iako oni nisu objavljeni.