pripreme za medicinski fakultet u zagrebu

Sve će se pripreme održavati online zbog epidemiološke situacije. Predlažemo pogledajte naš YouTube channel.

Nakon ispita Državne mature, maturant kojemu je cilj upisati se na Medicinski fakultet u Zagrebu posvetit će se završnoj pripremi za Test provjere znanja na tom fakultetu. Na raspolaganju mu je nešto više od dva tjedna do toga ispita koji će se, vrlo vjerojatno, održati na kraju prvoga tjedna u srpnju.
Predlažemo Vam, upišite naše kratke razlikovne pripreme MedKRP (36 šk. sati, 6 dana tijekom Tečaja Šestoga u lipnju nakon ispita Državne mature.) Premda su kratke, ove su pripreme dragocjene i mogu Vam silno pomoći.

Cijena je tečaja 800 kn.


Dakako, nužno je imati kvalitetno predznanje iz sva tri predmeta. Tijekom priprema, za sva tri predmeta, rješavat ćemo samo originalne zadatke s Dodatnih provjera na Medicini posljednjih godina. Pritom, zbog vremenske stiješnjenosti, nećemo obrazlagati teoriju.
Prošlogodišnji naši polaznici silno su profitirali od ovih priprema.
Naime, u intervjuu s njima kazali su – pogodili ste nekoliko pitanja na prošlogodišnjem testu, a mi smo to, dakako, pretvorili u bodove. Nije loše, zar ne?!

Kao i u nekoliko prethodnih godina, prošle je šk. god. 2019./2020. polaznik naših Priprema ostvario prvo mjesto na Prijamnom ispitu na Medicini u Zagrebu.